آفلودینگ چیست؟

آفلودینگ چیست؟

در اصل کلمه ی آفلودینگ به معنای عدم تحمل وزن است. درهنگامی که عضوی از بدن همچون پا دچارمشکل و یا بیماری ای میشود که پزشک دستور آفلود پا را میدهد باید کمترین میزان فشار در هنگام پیاده روی، نشستن و حتی خواب بر روی پا وارد شود.

در این هنگام اصطلاحا میگویند که پا نیاز به آفلودینگ دارد.

در ادامه به توضیح کامل تری نسبت به آفلودینگ و انواع آن میپردازیم.

 

 

کدام قسمت های بدن نیاز به آفلود دارد؟

امکان ایجاد زخم درهر قسمت از بدن وجود دارد که در صورت بروز زخم درهر قسمت باید به ترمیم آن بپردازیم.برای مثال اگر پهلو ها دچار زخم شده باشند باید با آفلود باعث شویم که کمترین میزان فشار بر روی محل مورد نظر وارد شود که در پهلو ها با استفاده از تشک های مواج مناسب در هنگام استراحت فشار را از روی پهلو ها برمیداریم.

در هنگامی که پا دچار زخم میشود برای برداشتن فشار از روی آن به چند روش میتوان آفلود را انجام داد.

یکی از روش های آفلود پا استفاده از کفش های آفلودینگ است.

با توجه به نوع زخم پا یکی از انواع کفش آفودینگ برای بیمار تجویز میشود.

کفش آفلودینگ چیست؟

برای آفلودینگ پا معمولا از عصا، ویلچر و یا کفش آفلود استفاده میکنند.

هدف از استفاده از تمامی این ابزار ایجاد کمترین فشار بر روی پا میباشد که استفاده از کفش آفلود بهترین و به روز ترین گزینه است که هم به راحتی می توان با استفاده از آن راه رفت و میزان فشار را از روی پا برداشت.

کفش های آفلودینگ با توجه به فرمول خاصی که در ساخت آنها در نظر گرفته شده است، انواع گوناگونی دارد که هر مدل از آن برای زخم های متفاوت ساخته شده است.

کفش آفلود زخم انگشت

یکی از انواع کفش های آفلودینگ مخصوص پاهایی میباشد که انگشتان پا دچار زخم شده اند. معمولا در این نوع زخم ها از کفش زخم انگشت و یا for foot استفاده میکنند. با استفاده از کفش های زخم انگشت فشار از روی قسمت پنجه پا برداشته میشود و در روند درمان زخم کمک بسیار بزرگی به زخم میکند.

کفش آفلود زخم پاشنه

یکی دیگر از کفش های آفلودینگ، کفش زخم انگشت میباشد که در اصطاح به آنها کفش back foot نیز گفته میشود. این نوع از کفش های آفلودینگ مناسب افرادی است که پاشنه پا آنها دچار زخم شده و برای ادامه بهبود روند درمان از این نوع از کفش های آفلود استفاده میکنند و در حین درمان باعث میشوند که فشار از روی پاشنه پا برداشته شود و در حین پیاده روی با توجه به کفی علمی که دارد تعادل را برقرار میسازد.

کفش آفلود شارکو

هنگامی زخم پا در قسمت کف پا بوجود بیاید، برای کنترل و ادامه درمان بهتراست که از کفش آفلودینگ شارکو استفاده شود.

کفش های آفلودینگ جزء دسته کفش های درمانی به حساب می آیند که برای ساخت آنها باید با توجه به علم و فناوری خاصی تعبیه شود تا بیمار با استفاده از آنها فشار را از روی زخم خود کم کند و در روند درمان تسریع بخشد.

استفاده از کفش های آفلودینگ

امروزه با توجه به استفاده زیاد افراد از این نوع کفش ها و استفاده کلینیک های زخم برای افراد دیابتی ضرورت و فواید کفش ها بسیار واضح و ملموس گشته است. به همین ساخت درست و اصولی کفش های آفلودینگ از اهمیت بالایی برخوردار است.

 موارد استفاده از کفش زخم انگشت :

  • زخم دیابتی در انگشتان پا
  • شکستگی استخوان های جلوی پا
  • سوختگی های قسمت جلوی پا
  • انگشت چکشی
  • جراحی های پا
  • زخم های ناشی از فرورفتن اجسام خارجی

 موارد استفاده از کفش زخم پاشنه :

  • بعد از ایجاد زخم در پاشنه پا
  • بعد از عمل جراحی پاشنه
  • بعد از ایجاد سفتی در اطراف زخم
  • شکستگی استخوان پاشنه
  • زخم های ناشی از سوختگی
  • زخم های ناشی از فرورفتن اجسام خارجی

موارد استفاده از کفش شارکو :

  • زخم های سوختگی در کف پا
  • جراحی های ناحیه کف پا
  • زخم های ناشی از فرورفتن اجسام خارجی در کف پا

 نحوه صحیح گوشیدن کفش آفلودینگ :

 روی صندلی بنشینید و کفش را به طور کامل باز کنید.

  • قسمت بالایی کفش را به هم نزدیک کنید و چسب رویه را بچسبانید.
  • بند چسبی را از حلقه عبور دهید و دور مچ پا بچسبانید.
  • بند را دور مچ پا به گونه ای ببندید که پا در کفش لق نزند.
  • پس از چسباندن بند اگر بند بلند بود، می توانید اضافه بند را قیچی کنید.

 تاثیر فشار در درمان زخم :

اگر بخواهیم نحوه ایجاد و شروع یک زخم را در نظر بگیریم می توانیم یکی از عوامل را ایجاد فشار بیان کنیم. هنگامی که بر قسمتی از بدن فشار بیش از حد وارد شود،  به دنبال آن مرگ سلولی ، از بین رفتن پوست و در نهایت یک زخم باز ایجاد خواهد شد.

در درمان و مدیریت زخم، زخم بستر را زخم فشاری نیز می نامند، زیرا اغلب زخم های بستر بر اثر آسیب های فشاری، جراحات فشاری و اصطحکاک های طولانی مدت بوجود می آید.

فشار تنها در قسمت زخم بستر باعث ایجاد زخم نمی شود؛ بلکه در صورت بروز زخم در هر ناحیه ای باید فشار را از روی آن قسمت برداریم.

برای درمان یک زخم ابتدایی ترین و اولین حرکت، برداشتن فشار از محل موردنظر می باشد.

هدف در این سایت، آموزش به شما در خصوص کفش های آفلودینگ و انواع آن می باشد.

پوشیدن کفش آفلودینگ یکی از موثرترین راهکارها برای برداشتن فشار از روی زخم پا می باشد. با استفاده از انواع کفش های آفلودینگ با توجه به نوع زخم پا باعث می شویم که روند درمان هر چه سریع تر و در مسیر درست تر پیشروی کند.

شرکت نوین فوت با تولید انواع کفش های آفلودینگ با بهترین متریال در کنار شماست تا هر چه زودتر سلامتی را به پاهای شما هدیه دهد.

 تاثیر کفش در درمان زخم :

یکی از بزرگترین مشکلاتی که در افراد دیابتی به وجود می آید، بیماری های عروقی و نوروپاتی می باشد. احتمال ایجاد زخم در تمام افراد امکان پذیر است ولی در افراد دیابتی به دلیل سیستم ایمنی ضعیف، عروق و اعصاب آسیب دیده و خونرسانی نامناسب احتمال ایجاد زخم در انگشتان پا بیشتر است. با توجه به اینکه پا به عنوان یکی از مهمترین اعضای بدن شناخته شده و حتی به عنوان قلب دوم لقب گرفته پس انتخاب یک کفش مناسب تاثیر به سزایی در زندگی دارد. برای جلوگیری از بروز زخم چه در افراد سالم و چه در افراد دیابتی باید قالب مناسبی از کفش را انتخاب کنیم که این امر با توجه به کاهش عصب های حسی در افراد دیابتی دارای اهمیت بیشتری می باشد.

قبل از ایجاد هر نوع زخم، تغییر رنگ و حالت، افراد دیابتی می توانند از کفش های مخصوص دیابت استفاده کنند ولی در صورت بروز زخم حتما باید از کفش های آفلودینگ استفاده نمایند.

در این زمان است که تاثیر کفش در درمان زخم کاملا مشهود می شود، یعنی با توجه به نوع زخمی که در پا ایجاد شده است یکی از انواع کفش های آفلودینگ (زخم انگشت، زخم پاشنه و شارکو) تجویز می شود. هر کدام از کفش های آفلودینگ باعث برداشتن فشار از قسمت موردنظر می شود که همین امر باعث ایجاد سرعت در روند بهبودی زخم پا است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button